Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sezona za pamćenje

VIDEO Sve bliže naslovu: Junak Vardy doveo Leicester pred vrata raja

Nogometaši Leicester Cityja načinili su još jedan korak bliže osvajaju naslova prvaka nakon što su u susretu 33. kola engleskog prvenstva na gostovanju pobijedili Sunderland 2-0..

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leicester nakon pobjede protiv Sunderlanda ima deset bodova više od drugoplasiranog Tottenhama, no Spursi imaju utakmicu manje.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Jamie Vardy koji je ove sezone zabio već 21 gol i drugi je strijelac lige. Jedan pogodak više zabio je napadač Tottenhama Harry Kane.

Vardy je doveo 'lisice' u vodstvo u 66. minuti, a pobjedu gostiju potvrdio je drugim pogotkom u sudačkoj nadoknadi susreta.


Sunderland 0 - 2 Leicester City HD All Goals... by football-goals-live

Pet kola prije kraja prvenstva Leicester City ima 72 boda, deset više od Tottenham koji ima i utakmicu manje. Spurse danas očekuje derbi protiv Manchester Uniteda. Sunderland je nakon ovog poraza ostao u zoni ispadanja sa četiri boda manje od zone spasa.

Leicester City nikada nije bio engleski prvak, a najbolji plasman ostvario je 1929. godine kada je bio drugi. Otkako je startao Premeirship 1992. godine, najbolji plasman Leicester je ostvario u sezoni 1999/2000. okončavši prvenstvo na osmom mjestu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider