Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nismo sumnjali u prolaz'

Torres oduševljen svojim prvim golovima na Santiago Bernabeuu

Dvostruki strijelac za Atletico u remiju protiv Reala (2-2) u uzvratnom susretu osmine finala Kupa kralja, Fernando Torres bio je vrlo zadovoljan svojom i igrom cijele momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Torres je zabijao za Atletico u prvoj minuti prvog i prvoj minuti drugog poluvremena, što su mu ujedno bili i prvi povratnički pogoci u dresu svog matičnog kluba.

VIDEO Real Madrid ni peti put ove sezone 'ne zna' protiv Atletica

"Jako sam sretan. Komotno smo prošli u konačnici. Rani pogoci omogućili su nam da igramo onako kako mi to želimo. U nijednom trenutku nismo sumnjali da ćemo proći dalje", rekao je španjolski napadač odmah po završeku utakmice.

"Igrati na Santiago Bernabeu je uvijek teško. Vjerovali su da mogu preokrenuti rezultat iz prve utakmice, no pogodak početkom drugog poluvremena je presudio. Sretan sam jer sam zabio i to na stadionu na kojem nikada nisam uspio", veli 'El Nino', kojem je obje asistencije podijelio Antoine Griezmann.

"Morate ga pustiti da razvije svoj puni potencijal. On je već sada vrlo važan naš igrač, a bit će još i bolji u budućnosti. Samo ga pustite da uživa i da sazrijeva", zaključio je Torres.

Atletico će u četvrtfinalu igrati protiv Barcelone, koja je već u prvom dovoboju riješila pitanje pobjednika protiv Elchea (5-0).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider