Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Kontroverzni nogometaš prozvao predsjednika Hajduka, stigao brzi odgovor!

Objava nekadašnjeg igrača Hajduka sigurno će izazvati dosta kontroverzi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tonći Kukoč, bivši nogometaš Hajduka koji je trenutno bez kluba, na Facebooku se obrušio na predsjednika Bijelih Ivana Kosa.

"Moj agent je pričao s Hajdukom, trebao sam se vratiti u Hajduk i onda je Kos rekao mome agentu kako je on popravio odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i ne može dozvoliti da ga ja uništim. Radi one majice koju je vaš igrač obukao na 'Četiri kafića', vaš igrač je problematičan i Hajduk s njim ne može potpisati ugovor da ne naruši odnose s HNS-om! Rekao sam agentu da kaže Kosu ako je u pitanju kvaliteta da sam spreman igrati mjesec dana na probi bez ijedne kune da dokažem kakav sam. Odgovor je opet bio 'majica je problem'. Stojim iza svake riječi koje sam napisao ovdje. Oprostite, nisam znao da sam ja ovoliko bitan u ovoj državi", napisao je Kukoč.

Njegova objava izazvala je dosta reakcija, među kojima i onu najvažniju. Ivan Kos demantirao je bilo kakav sastanak s Kukočem...

Kos: Njegov karakter ne treba Hajduku

"Treba najprije istaknuti da se sa spomenutim igračem nikad nisam ni susreo a ni razgovarao. Istina je da je među brojnim imenima koja se nude Klubu spomenuto i njegovo, međutim o angažmanu se nije ni razgovaralo jer smatramo da se, s obzirom na karakter, ne bi uklopio u svlačionicu. Isto tako, nikakva majica u njegovom slučaju nije niti spomenuta niti je razlog što igrač nije angažiran. Činjenica je samo da u ovom trenutku upravo karakter, kojeg je ovaj igrač i danas pokazao, Klubu ne treba", izjavio je Kos za Dalmatinski portal.

Kukoč igra na poziciji lijevog beka, poznat je kao borben igrač, a još poznatiji je kao tip bez dlake na jeziku koji svoj stav redovito izražava putem Facebooka.

Dosta fanova ima u Hrvatskoj, ali i Bugarskoj gdje je u sezoni 2014./2015. igrao za CSKA iz Sofije.

Od tih fanova brojne je stekao kad je na humanitarnom malonogometnom turniru 'Četiri kafića' u Splitu skinuo dres nakon postignutog pogotka i pokazao majicu na kojoj je bio prekriženi grb Hrvatskog nogometnog saveza s natpisom 'Mafia', uz poruku ispod 'Gotovo je gotovo!'.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider