Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spominju i Modrića

Teški poraz Reala izazvao salve kritika: "Tko će vam sad biti kriv?"

Kraljevski klub loše se proveo u Baskiji, ali ne kod simbola te pokrajine Athletic Bilbaa već kod malog i ponosnog Eibara.

Razočarani igrači Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid je doživio prvi poraz otkako ih je preuzeo Santiago Solari. I to kakav...

Kraljevski klub je teško stradao na gostovanju kod Eibara, pregažen je s 3:0 i odmah je krenula "rafalna paljba" u španjolskim medijima, naročito u onim madridskim koji intenzivno prate Real - Marci i AS-u.

"Real se osramotio na Ipurui (stadion Eibara nap.a.)", stoji na naslovnici Marce u trenutku objave ovog teksta:

"Renesansa pod novim trenerom Solarijem zaustavljena je na neugodan način. Baski su bili izvrsni, a Real nevjerojatno loš, nedostajalo je oštrine... Koga će sad, kad u klubu više nema Julena Lopeteguija, okriviti za ovakvo izdanje", pita se Marca.

Realovi stoperi Sergio Ramos i Raphael Varane našli su se na najjačem udaru kritika, a u svoju obranu su obojica poslije dvoboja pričali o "problemu kolektiva" i "odgovornosti u igri".

"Nismo bili na adekvatnoj razini, nema isprika za ovakve situacije kad vaša želja, ponašanje i ritam nisu ni na približnoj istoj razini kao kod suparnika. Onda se dogodi to što se dogodilo", kazao je Ramos.

S aluzijom na potrošačko ludilo oko crnog petka, Marca zaključuje kako je ovo bila "Realova crna subota".

AS spominje Modrićevu reakciju kod prvog gola

AS ništa manje ne štedi na kritikama. Štoviše, u jednoj su se dotaknuli i Modrića.

"Modrićev umor kumovao je prvom pogotku Eibara, kad je na vidjelo izašla loša obrambena ravnoteža u redovima Reala. Modrić i Marcelo su bili nemoćni, tek je Ceballos pokušao spriječiti realizaciju, bez uspjeha. Vidjeli smo superiornost domaćina i klasičnu madridističku anksioznost."

VIDEO ----> Eibar - Real Madrid 3:0

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider