Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ni na treningu'

Talijanski stoper posebno se boji jednog Hrvata: Ni Mandžo ni Modrić nego...

"Nadam se da Kovačić neće igrati u nedjelju, jer se radi o iznimno talentiranom nogometašu protiv kojeg ne želiš igrati ni na treningu", izjavio je u četvrtak talijanski nogometni reprezentativac i Kovačićev suigrač iz Intera Andrea Rannochia.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rannochia je kao kapetan Intera naviknut na San Siru igrati u istoj momčadi s Kovačićem, a u nedjelju bi se mogli naći na suprotnim stranama. No, talijanski je branič izjavio da bi želio Kovačića vidjeti na klupi, nakon što mu je rečeno da je hrvatski reprezentativac to isto rekao za svog klupskog kapetana.

Kovač odabrao: Ovih je 12 igrača iz Londona nagradio putem u Italiju!

"Kovačić je rekao da me ne želi vidjeti na terenu? Ni ja ne želim da on zaigra, jer se radi o iznimno talentiranom nogometašu protiv kojeg ne želiš igrati ni na treningu", rekao je Andrea Rannochia koji je odigrao svih 90 minuta u pobjedama talijanske reprezentacije u Norveškoj (0:2) i nad Azerbajdžanom (2:1).

Njegov suigrač u obrani na tim je dvobojima bio ljuti suparnik iz Serie A, 22-godišnji branič Milana Mattia De Sciglio koji je istaknuo kvalitetu hrvatske reprezentacije: "Ne znam tko će igrati, ali Hrvatska je puna kvalitetnih igrača, uzmite samo Modrića ili Rakitića, pa moramo biti vrlo oprezni. No, ne bojimo ih se. Trenutačno stanje na ljestvici kaže da smo izjednačeni. Vidjet ćemo kakvo će stanje biti nakon utakmice", rekao je De Sciglio na konferenciji za novinare u talijanskoj bazi u Covercianu.

Mladog braniča ne zabrinjavaju ni izostanci važnih igrača poput Andree Pirla ili Marca Verrattija: "Naravno da je pred nama veliki izazov, a izostanci igrača nam ne smiju i neće biti nikakav alibi. Mi koji smo ovdje smo spremni za borbu", zaključio je De Sciglio.

Utakmica Italija - Hrvatska igra se u nedjelju u Milanu s početkom u 20:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider