Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Više nego zadovoljili

Kovač odabrao: Ovih je 12 igrača iz Londona nagradio putem u Italiju!

Izbornik Niko Kovač mogao je biti zadovoljan onim što su prikazale rezerve u porazu od Argentine 1:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su se bojali potopa Hrvatske B momčadi protiv najjače moguće Argentine, no to se srećom nije dogodilo. Naši su nogometaši pokazali veliki motiv i pružili uistinu dostojan otpor Messiju, Agueru, Di Mariji i društvu.

VIDEO Aguero je lagao Vrsaljku: Zabio je gol rukom!

Šukerova kocka se isplatila, Kovačevi 'rezervisti' učinili navijače ponosnima

Nakon utakmice Niko Kovač je izjavio kako ima slatke brige koga će povesti u Milano na susret s Italijom. No, ipak se odlučio i 12 nogometaša iz Londona priključio 13-orici koja se u Zagrebu spremaju za Talijane.

Tako će Lovre Kalinić, Ivan Vargić, Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Milan Badelj, Anas Sharbini, Duje Čop, Hrvoje Milić, Mateo Kovačić, Domagoj Antolić, Marin Leovac i Alen Halilović ostati u kadru reprezentacije te će nastaviti s pripremama za nedjeljnu utakmicu u Milanu.

Spomenutih 12 reprezentativaca priključit će se Danijelu Subašiću, Dariju Srni, Vedranu Ćorluki, Dejanu Lovrenu, Domagoju Vidi, Luki Modriću, Ivanu Rakitiću, Danijelu Pranjiću, Ivanu Perišiću, Marcelu Brozoviću, Ivici Oliću, Andreju Kramariću i Mariju Mandžukiću s kojima će se do subote i putovanja u Milano pripremati u Zagrebu za okršaj s Azzurrima.

Jeste li zadovoljni utakmicom Hrvatska - Argentina?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider