Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Uplašili Real

Tajni plan za kupovinu Ronalda, a Benitez mu sprema novu poziciju

Europski mediji nastavljaju spekulacije oko mogućeg odlaska Cristiana Ronalda iz Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski L'Equipe piše kako imaju pouzdane informacije da PSG namjerava dovesti Ronalda na Park prinčeva u ljeto 2016. Parižani su svjesni da ovog ljeta nemaju previše šansi. Real ne želi još prodati Ronalda, koji ima ugovor do 2018., a novi trener Rafael Benitez namjerava Portugalca prekomandirati s lijevog krila na mjesto centralne špice.

Rakitić otvoreno o Enriqeu, Messiju, Xaviju i sukobima Barce s Realom

Navodno je Real odustao od veznjaka PSG-a Marca Verrattija upravo iz razloga kako bi primirio Parižane i osjetio ih u namjerama da dovedu Ronalda već u predstojećem ljetnom prijelaznom roku.

Nakon poraza od Juventusa u polufinalu Lige prvaka, španjolski mediji pisali su kako je Ronaldo došao pred Florentina Pereza s astronomskom ponudom PSG-a u džepu. Ronaldo je navodno tražio od predsjednika Reala veću podršku i zaštitu kluba te jasan plan za iduću sezonu. Čini se da je dobio zadovoljavajući odgovor.

Međutim, to ne znači da PSG odustaje od Ronalda, piše francuski dnevnik dodajući kako su Parižani skovali tajni plan za realizaciju velikog transfera. Ronaldo će sljedeće godine napuniti 31 godinu, a Francuzi računaju da će tada biti krajnji trenutak za Real da ga proda, ako želi na njemu zaraditi bajoslovnu svotu. Ronaldova cijena svake iduće sezone sigurno će padati, i to drastično, jer godine neumitno čine svoje. Iako je ove sezone zabio najviše golova u karijeri, tržišna vrijednost ipak mu je pala. Real ove sezone nije osvojio niti jedan važan trofej pa individualan učinak time ne dolazi do izražaja.

Čelnici PSG-a spremni su za Ronalda iskrcati rekordnu svotu i teško da netko može „mečirati“ njihovu ponudu, čak ni Manchester United koji je također živo zainteresiran za Ronalda. L'Equipe piše kako PSG namjerava zadržati Zlatana Ibrahimovića još jednu sezonu, a onda ga iduće sezone prepustiti Milanu. Time će otvoriti dodatan prostor za kupovinu Ronalda, odnosno uklopit će u okvir UEFA-ina financijskog „fair-playa“.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider