Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bizarno...

Navijači će na SP 2022. godine spavati u pustinji s devama i na vodi?

Novi problemi zadeseili su organizatore Svjetskog prvenstva 2022. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon svih silnih problema oko organizacije Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine Katar se posljednjih dana suočava s novim. Prema pisanju brojnih medija, organizatori trenutno nemaju ni približan broj hotelskih soba za navijače i turiste koji će pohoditi Svjetsko prvenstvo. Minimalan broj soba koje organizator mora ponuditi u organizaciji svjetske smotre je 60 000, a Katar ih u ovom trenutku ima manje od 21 tisuće...

Prema pisanju Doha Newsa Katar ima riješenje i za taj problem. Namjerava napraviti kampove za navijače u pustinji kako bi zadovoljio sve FIFA-ine propise. Ukoliko to ne stigne, Katar će dio navijača smjestiti na brodove za krtarenje, takozvane 'kruzere'. Mišljenja su da će to biti neponovljivo iskustvo za sve navijače koji se odluče na takvu vrstu smještaja.

Hoće li FIFA nakon ovih, novih problema konačno staviti veto na organizaciju Svjetskog prvenstva u Kataru, koje će se održati u studenom i prosincu, i ponovno otvoriti 'natječaj' za organizaciju najveće nogometne smotre? Prema dosadašnjim iskustvima neće, ali s obzirom da je od nedavno novi čovjek na čelu, Gianni Infantino, možda dočekamo njegov prvi radikalan potez.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider