Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševljen Hrvatom

Suvlasnik West Hama: Zbog Bilića su svi spremni 'poginuti' jedan za drugoga

West Ham našeg Slavena Bilića jedan je od hita nestvarne sezone Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U novoj povijesnoj utakmici West Ham je došao do čudesnog preokreta u gostima kod Evertona te na kraju slavio 3-2 pogotkom najboljeg igrača Dimitrija Payeta.

''Na početku sezone smo mogli samo sanjati, ali sada to postaje realnost'', izjavio je suvlasnik kluba David Gold te nastavio:

''To je sad malo više od sna. Vrlo je moguće da u prvoj sezoni na našem novom stadionu igramo u Europi. Naši navijači su oduševljeni tom činjenicom. Osvojili smo pravo na taj san.''

Leicester, kao što je i sam Bilić kazao, definitivno ostaje priča sezone. Ali renesansa West Hama je nešto što ne može ostati po strani. Pogotovo u sezoni u kojoj nije izgubio u prvenstvu ni jednu utakmicu od ManUtd-a, Arsenala, Liverpoola, Cityja i aktualnog prvaka Chelseaja i došao do najboljeg učinka u pobvijesti kluba nakon 29. kola.

Ne samo to, West Ham se trenutno nalazi u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Ukoliko Bilić kojim slučajem ostvari i takav pothvat, bila bi to senzacija. A da nije neočekivanog podviga Claudija Ranierija, o Biliću bi se razgovaralo i kao potencijalnom menadžeru godine, iako ni sada nije daleko od toga.

''Svlačionica West Hama danas je prekrasno mjesto, a Slaven je u njoj napravio takav duh da su igrači spremni poginuti jedan za drugoga'', bez ustezanja je ustvrdio Gold.

''Mislili smo da je Lanzini dobar. Ali ispao je jako dobar. Mislili smo da je Payet dobar, a ispao je briljantan, sasvim izuzetan. I još jedan veliki potez trebao bi biti Antonio kojeg smo doveli iz Nottinghama'', rekao je suvlasnik West Hama, koji je oduševljen posljednjom pobjedom West Hama.

Naime, 'Čekićari' su po prvi put nadoknadili dva ili više gola zaostatka u Premierligi od veljače 2000. godine protiv Bradforda. A Bilić još nije rekao zadnju riječ ove sezone...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider