Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurili detalji

Žestok okršaj Ronalda i Danija Alvesa: Rastavljali ih suigrači!

Cristiano Ronaldo i Dani Alves verbalno su se sukobili uoči dodjele Zlatne lopte...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na nedavnoj dodjeli Zlatne lopte i proglašenju momčadi godine mediji su se najviše zabavljali praćenjem reakcija i gestikulacija zvijezda Barcelone i Real Madrida koje su dominirale izborom. Neki "repovi" se još povlače.

Real priprema transfer stoljeća: Barcin as 'dragulj' u kraljevskoj kruni

Nije ostalo nezamijećeno kako je Dani Alves „strijeljao“ pogledom Cristiana Ronalda. Branič Barcelone bio je nezadovoljan konačnim poretkom u izboru za Zlatnu loptu. Alves smatra da je Neymar trebao biti ispred Ronalda.

Sukob Ronalda i Danija Alvesa

„Ništa me više ne može iznenaditi u svijetu nogometa, ali ne mogu se složiti s takvom razlikom u korist Ronalda. Da Messi nije dobio Zlatnu loptu, trebao ju je dobiti Neymar. Ali, osvojit će je on jednog dana“, prokomentirao je Alves koji je na pozornici izgledao ljutit kao ris.

Procurio je razlog zašto je Alves pravio grimase i škrgutao zubima gledajući Ronalda. Španjolski mediji otkrivaju da se bliski susret „treće vrste“ dogodio uoči izbora u holu Hyatt Hotela u Zürichu.
 
Brazilac je prišao Portugalcu i pružio mu ruku, a ovaj se odbio rukovati i skresao mu u lice: „Pun mi je kufer tvojih s..... Prestani praviti idiota od sebe na društvenim mrežama.“

Alves je ostao potpuno zatečen, nije očekivao takvu reakciju. U međuvremenu je pokraj njih prošao Andres Iniesta.

„Evo pravog sportaša“, kazao je Ronaldo i uredno se rukovao s Iniestom pokraj zbunjenog Alvesa.

Tu se verbalni okršaj tek zahuktao.

„Svojim izjavama i porukama truješ odnose između Reala i Barcelone“, nastavio je Ronaldo s očitavanjem bukvice Brazilcu. Alves se pribrao i uzvratio mu sarkastično:

„Nitko to nije bolje radio od tvojeg prijatelja Mourinha.“

„Pusti me na miru“, odgovorio je Ronaldo i nastavio: „Fokusiraj se na svoje probleme i zaboravi na mene i Real Madrid.“

Prepirka se navodno pretvorila u glasnu i neartikuliranu galamu, a žešći okršaj spriječili su suigrači obojice igrača koji su ih razdvojili i smirili situaciju.

Veliki rivalitet

Ronaldo očito nije zaboravio što je Alves izjavio nakon posljednjeg „el clasica“, u kojem je Barcelona pregazila Real sa 4:0 usred Madrida.

„Ronaldo ima problem koji nije od jučer. Kada pobjeđuje, stalno priča o sebi, a kada izgubi, nema ga nigdje i sve mu smeta“, kazao je Alves, a Ronaldo mu očito nije zaboravio.

Zna se da je rivalitet između Barcelona i Reala ogroman i to se mora odraziti na odnos između njihovih igrača. Glasovanje kod izbora za najboljeg igrača godine najbolji je pokazatelj. I jedni i drugi glasuju isključivo za svoje suigrače.



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider