Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Tonći!

Strašan gol hrvatskog nogometaša u Sloveniji: Ovakva "bomba" se ne brani!

Fenomenalan pogodak postigao je bivši reprezentativac Hrvatske u mlađim kategorijama.

Tonći Mujan (Screenshot: YouTube)

U mini-derbiju slovenskog nogometnog prvenstva, susretu između trećeplasiranih Domžala i četvrtoplasirane Mure, fantastičan gol postigao je Tonći Mujan.

Ovaj 23-godišnji Šibenčanin u 11. minuti je neobranjivim udarcem s 20 metara doveo domaćine u vodstvo. Dogodilo se to poslije jednog izvedenog kornera i serije odbijanaca - lopta je došla do Mujana, a on ju je primirio, namjestio na svoju lijevu (slabiju) nogu i zakucao od prečke u mrežu.

Mujan već dvije godine igra u Sloveniji. Inače, ponikao je u Hajduku, u kojem je igrao od svoje 11. sve do 21. godine, uz povremene kratke periode posudbi u španjolskom Deportivu i Zadru.

Prije dvije godine kao slobodan igrač stigao je u Krško u kojemu je prošlu sezonu odigrao odlično: postigao je tri pogotka i upisao čak 11 asistencija. Bio je prvi asistent slovenske Prve lige i to nije promaklo onim najboljim klubovima. Domžale su bile najkonkretnije i dovele su ga iz Krškog za nepoznatu odštetu.

U Domžalama je krenuo jako dobro, s tri gola u prva tri kola, ali onda se ugasio i na idući pogodak je morao čekati sve do travnja ove godine.

Današnji gol mu je peti prvenstveni ove sezone, ima i dvije asistencije.

Bit će još prilike za Mujana kako bi poboljšao svoj učinak jer Domžalama predstoji za odigrati još šest kola.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider