Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema igre

Statistika sve govori: Žele li navijači i uprava gledati ovakav Chelsea?

Nakon što je izašla statistika utakmice Chelseaja i Manchester Uniteda, nije ni čudo da je Louis van Gaal mislio da je to najbolja predstava Uniteda ove sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč nedostatku nekoliko ključnih igrača, uključujući i Michaela Carricka i Daleyja Blinda, ManUtd je dominirao na terenu protiv Chelseaja.

Statistika Sky Sportsa nakon utakmice je pokazala da je Van Gaalova momčad na Stamford Bridgeu imala posjed lopte od čak 71 posto. To je još jedan razlog da navijači 'Crvenih vragova' smatraju kako je njihova momčad mogla i morala bolje.

Međutim, Mourinho je usavršio zatvaranje utakmica i potpuno prepuštanje igre protivniku. Ako je to ulog za naslov, vjerojatno je navijačima Chelseaja prihvatljivo. Iako sumnjamo da je svima, jer 'Bluesi' ponovno nisu imali nikakvu igru, a nije da bi ih Manchester eventualnom pobjedom preskočio na ljestvici.

Pitanje je može li Mourinho s takvim pristupom dogurati daleko u Ligi prvaka? Ili će vlasnik Chelseaja Roman Abramovič zahtijevati više napadačkog nogometa. Ili nogometa uopće...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider