Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Do posljednjeg daha

Split i Zadar uz Šimića: "HNS-u ne treba vjerovati, vraćamo nogomet narodu"

Skupština Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske kandidirala je Darija Šimića za predsjednika HNS-a, a podršku Šimiću pružio je i Nogometni savez Županije zadarske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Skupština Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske kandidirala je Darija Šimića za predsjednika HNS-a.

Šimić je dobio 184 glasa 'za', a dva su bila suzdržana. Jednoglasnu podršku Šimiću dao je i Nogometni savez Županije zadarske.

Na skupštini NS Županije splitsko-dalmatinske bio je Stipe Pletikosa.

Dobili ste očekivanu podršku Splita i Zadra.
„Zahvaljujem svima koji su podržali Šimića za kandidata u utrci za predsjednika HNS-a. Prepoznali su podršku ljudi zbog kojih mi ovo i radimo“, kazao je Pletikosa.

HNS pušta informacije da je utrka gotova, odnosno da je Davor Šuker već skupio dovoljno glasova da bude jedini kandidat na Izbornoj skupštini 22. prosinca.
„HNS je svih ovih godina pokazao da mu ne treba previše vjerovati. Osmog prosinca kada budu kuvertirani svi potpisi pred Savezom tek onda ćemo znati što je u biti.“

Neovisno ishodu utrke najavljujete daljnju borbu.
„Ovo je samo prvi korak. Što god se dogodilo mi nećemo stati, jako smo odlučni u toj namjeri, uz ovu podršku ljudi, gotovo cijela Hrvatska je iza nas, to se vidi po svim anketama i svemu što se događa. Ne smijemo ih iznevjeriti, moramo ustrajati, a to je da hrvatskom nogometu donesemo boljitak, da ga vratimo narodu, onome kome najviše pripada“, kazao je Pletikosa.

NS Županije splitsko-dalmatinske kandidirao je Marka Ercega za člana Izvršnog odbora HNS-a.

„Svjedoci ste borbe i podrške navijača koja je u ovom trenutku najvažnija. Došlo je vrijeme da se stvari promijene i krenu u pravom smjeru“, rekao je Erceg, piše Dalmatinski portal.

U utorak se sastaje Izvršni odbor Nogometnog saveza Županije dubrovačko-neretvanske koji bi također trebao podržati Darija Šimića. Ostaje vidjeti hoće li se što promijeniti u Šibeniku u kojem su navijači ogorčeni nakon potpore Šukeru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider