Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Najviše izaslanstvo

Splićani prihvatili poziv: Dolazimo u HNS boriti se za interese Hajduka!

Hajdukova delegacija prihvatila je poziv predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na poziv kojeg je uputio Davor Šuker Hajdukovi predstavnici stići će u Zagreb u srijedu 11. ožujka i razgovarati s čelnim ljudima hrvatskog nogometa.

Na službenoj stranici Hajduka to je potvrdila predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak, u izjavi koju prenosimo u cijelosti.

"Nismo zadovoljni stanjem u hrvatskom nogometu niti se možemo pomiriti sa neadekvatnim tretmanom koji HNS ima prema Hajduku. Zbog toga već duže vrijeme tražimo rješenja koja će pomoći da se promijene odnosi i uvjeti u kojima danas egzistira hrvatski nogomet.

Ako je jedan od koraka prema tom cilju sastanak sa čelništvom HNS-a, mi kao predstavnici Hajduka imamo obvezu i dužnost prihvatiti taj poziv za razgovorom u kojem ćemo zastupati i boriti se za interese Hajduka. 

Nemamo pravo trenutne pa ponekad čak i nepremostive razlike i neslaganja pretpostavljati dugoročnim i višim sportskim i klupskim ciljevima.

Naš glavni cilj je da Hajduk mora biti apsolutno ravnopravan partner u svemu što predstavlja hrvatski nogomet.

Od prvog dana Hajduk je bio spreman na dijalog i na tome ćemo inzistirati i dalje uporno tražeći najbolja rješenja koja će biti u interesu Hajduka, ali i cjelokupnog hrvatskog nogometa zbog čega prihvaćamo ovaj poziv te najavljujemo da će najviše klupsko izaslanstvo nazočiti sastanku u Zagrebu u srijedu 11. ožujka 2015. godine", stoji u izjavi Branke Ramljak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider