Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Josip Brezni donio odluku o derbiju, Hajduk mora nadoknaditi štetu!

Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni donio je odluku o otkazanom derbiju Dinama i Hajduka na Maksimiru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni u utorak je objavio odluku kako se neodigrana utakmica 16. kola između Dinama i Hajduka registrira rezultatom 3-0 u korist Dinama zbog neopravdanog nenastupanja momčadi Hajduka.

Nevjerojatno: Šukera neće biti na izvanrednoj sjednici IO-a HNS-a!

"Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni primjenom članka 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a donio je odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo-HNK Hajduk rezultatom 3:0 par-forfe u korist GNK Dinamo zbog neopravdanog ne nastupanja momčadi HNK Hajduk.

Prema odredbama istog članka HNK Hajduk dužan je GNK Dinamo nadoknaditi štetu zbog neodigrane utakmice u visini koju će na osnovu dokumentiranog zahtjeva GNK Dinamo utvrditi Povjerenik za natjecanje.

Dokumentacija s neodigrane utakmice dostavljena od službenih osoba utakmice predana je Disciplinskom sucu MAXtv Prve lige na daljnje postupanje", stoji u priopćenju.

Susret između Dinama i Hajduka trebao je biti odigran u subotu u 15 sati na stadionu Maksimir, ali gostujući sastav odbio je istrčati na travnjak nakon što je nekim pripadnicima Hajdukove navijačke skupine zabranjen ulazak na stadion.

Odluku o mogućoj dodatnoj kazni Hajduku naknadno će donijeti disciplinski sudac Krešimir Vlajčević.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider