Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić zadovoljan

Službeno - Andrijašević potpisao za Dinamo: 'Hvala Hajduku, ali...'

Finaliziran je prelazak Franka Andrijaševića iz Hajduka u Dinamo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Franko Andrijašević je novi igrač Dinama! Dosadašnja desetka Hajduka potpisao je petogodišnji ugovor s Modrima, nakon čega je predstavljen u Maksimiru.

"Jako sam sretan i zadovoljan što sam došao u Dinamo. Prije nego se okrenem budućnosti, želim zahvaliti Hajduku na svemu jer su me odgojili. Htio bih reći da mi je drago što će odšteta koju će Hajduk dobiti za mene pomoći igračima i radnoj zajednici", izjavio je Andrijašević.

"Ipak, ovo je korak više u mojoj karijeri jer Dinamo je veliki klub koji stalno osvaja trofeje i igra europska natjecanja, a ima i velike ambicije. Znam da Dinamo ima kvalitetnih veznjaka, uostalom dosta ih je i došlo u ovom prijelaznom roku, ali ja definitivno vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti. Cijenim svakoga, na meni je da na svakom treningu dajem sve od sebe", kazao je Andrijašević.

Sretan zbog novog pojačanja bio je i trener Modrih Zoran Mamić: "Dugo već pratimo Franka, zadovoljni smo što smo ga uspjeli dovesti u Dinamo. Nismo previše razmišljali kad se otvorila mogućnost da ga dovedemo jer on je moderni vezni igrač koji igra u oba smjera, opasan je u prekidima i siguran sam da će nam donijeti kvalitetu u igri."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider