Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
West Ham se ispromašivao

VIDEO Bilić šest kola bez pobjede, Lukaku krenuo u lov na Vardyja

Bilićev West Ham je na svom terenu protiv Stokea odigrao 0-0 i tako su 'čekičari' već šest kola bez pobjede...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednji trijumf West Ham je ostvario 24. listopada protiv Chelseaja. Protiv Stokea je imao puno prilika, ali nije uspio svladati sjajnog Jacka Butlanda. Hrvatski napadač Nikica Jelavić igrao je od 83. minute za Bilićevu momčad.

Napadač Evertona Romelu Lukaku ugledao se na Jamieja Vardyja, zabio je na šestoj uzastopnoj prvenstvenoj utakmici, ali Everton je protiv slabašnog Norwicha uspio izvući tek remi (1-1) u 16. kolu Premier lige.

Everton je poveo golom Lukakua u 15. minuti, a Norwich je izjednačio preko Wesleyja Hoolahana u 47.

Najbolji golgeter Leicestera i Premierlige Jamie Vardy zabio je na 11 uzastopnih utakmica, a njegov niz prekinut je u prošlom kolu.


Romelu Lukaku Goal Norwich 0 - 1 Everton... by funnyno1

U uzbudljivoj završnici Manchester City je pobijedio Swansea s 2-1, te se je na vrhu ljestvice bodovno poravnao sa Leicesterom, koji u ponedjeljak dočekuje Chelsea. Manchester City je poveo golom Wilfrieda Bonyja u 26. minuti. Činilo se da će City rutinski doći do pobjede, ali u završnici susreta pravi triler. U 90. minuti Bafétimbi Gomis donosi izjednačenje Swanseaju, ali u drugoj minuti sudačke nadoknade Yaya Touré pogađa za slavlje Manchester Cityja

Večeras Bournemouth dočekuje Manchester United, a u nedjelju se sastaju Aston Villa - Arsenal, Liverpool - West Bromwich Albion, te Tottenham - Newcastle.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider