Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'momčad je živa'

Bilić priznao kako osjeća pritisak: Ovo je ispod mojih standarda!

West Ham Slavena Bilića nakon nepotpunog 7. kola ima tek četiri boda na prvenstvenoj ljestvici i nalazi se u zoni ispadanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je remijem protiv Middlesbrougha (1:1) prekinuo niz od četiri prvenstvena poraza. Bilićeva momčad je nakon sedam kola osvojila četiri boda, čekićari su na 18. mjestu na tablici.

Menadžer Slaven Bilić osjeća pritisak jer je ovo West Hamov najgori ulazak u prvenstvo od sezone 1988./89. kada je ispao iz lige.

"Nisam zadovoljan našim mjestom na tablici i osjećam pritisak. Izgubili smo četiri utakmice u nizu, a to je ispod mojih standarda. Veliki sam radnik i vjerujem u svoju momčad. Nismo pobijedili, ali smo pokazali kako je ova momčad još uvijek živa. Zajedno smo i to moramo malo češće pokazivati", rekao je Bilić nakon remija protiv Middlesbrougha.

Slaven je bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Nadali smo se pobjedi, jer smo igrali pred svojim navijačima i protiv momčadi koja je pri dnu ljestvice. Igrači su dali sve od sebe, ali nije nam to bilo dovoljno za pobjedu. No mnogo se pozitivnih stvari može izvući iz naše igre", dodao je hrvatski trener.

Dimitri Payet je zabio pogodak za izjednačenje i tako spasio Bilića.

"Dimitri je zabio nevjerojatan pogodak, to je čista magija. Šteta je jedino što to nije bio i pobjednički pogodak. Trebali smo taj trenutak klase od našeg najboljeg igrača kako bi podigao čitavu momčad", podvukao je Bilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider