Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
predivna noć

VIDEO Bilić nakon trilera: 'Imate sve potrebno da napravite film'

West Ham se pobjedom oprostio od Upton Parka na kojem je igrao dugih 112 godina...

Bivši izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić nije mogao sakriti emocije nakon što je sudac odsvirao posljednji zvižduk na posljednjoj West Hamovoj utakmici na Boleyn Groundu. 'Čekićari' na oproštaju od Upton Parka slavili protiv rekordera po broju naslova prvaka Manchester Uniteda (3:2) i to nakon sjajne utakmice pune preokreta.

"Bila je to predivna noć. Ovo je povijest. Ovo nije bila samo utakmica protiv Manchester Uniteda, već je bila oproštajna na Upton Parku i ona u kojoj se borimo za mjesto u Europi. Nije moglo proći bolje. Bio je to pravi triler", rekao je Bilić nakon utakmice u miks zoni.

West Ham zaostajao je 13 minuta prije kraja 2:1 nakon što je Anthony Martial postigao dva pogotka. Međutim, Marco Antonio i Winston Reid pobrinuli su se da ne razočaraju svoje navijače u posljednjoj utakmici na Boleynu, koji je bio dom West Hama dugih 112 godina.

"Bili smo pod velikim pritiskom. Nismo željeli izgubiti posljednju utakmicu na ovom fantastičnom stadionu. Samo smo htjeli pobjedu. Bila je ovo karakterna pobjeda. Nismo prestali vjerovati iako smo znali da su i oni jako motivirani da preteknu Manchester City i uguraju se u Ligu prvaka dogodine. Znali smo da ćemo im najviše štete nanijeti nakon ubacivanja u kazneni prostor. Iz mog kuta gledanja u potpunosti smo zaslužili ova tri boda", poručio je Bilić pa zaključio.

"Ova večer ima sve potrebno da napravite film. Utakmica protiv najvećeg engleskog kluba, pet pogodaka, triler preokret. Imate sve potrebno da napravite blockbuster od ovoga". 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider