Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstorski potez

Ovacije za sjajnog Kovačića: Poslao Busquetsa "po ćevape"

Hrvatski nogometni reprezentativac ponovno je odigrao odličnu utakmicu za Kraljevski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U uzvratnoj utakmici Superkupa Real Madrid je potvrdio premoć koju u ovom trenutku ima nad Barcelonom. Slavio je Kraljevski klub s dva gola razlike i na svom stadionu, a obojica Hrvata bila su u početnoj postavi.

Luka Modrić propustio je prvi dvoboj zbog crvenog kartona, ali je sinoć zauzeo svoje mjesto u srcu veznog reda. Pored njega ordinirali su Toni Kroos i Mateo Kovačić koji je ponovno dobio povjerenje Zinedinea Zidanea. I potpuno ga opravdao!

Kovačić je u igri proveo 62 minute (zamijenio ga je Casemiro), a s terena je ispraćen ovacijama.

Nakon što je u prvoj utakmici odradio sjajan posao zaustavljajući Lionela Messija, u ovoj se nije morao toliko baviti defenzivnim zadacima.

Ponovno je odigrao odličnu utakmicu, a naročito se istaknuo u 34. minuti kada se majstorskim potezom riješio Sergija Busquetsa i povukao kontru Reala.

Barcelonin as, procijenjen na 60 milijuna eura (Transfermarkt), otišao je u prazno.

S obzirom na formu koju prikazuje na startu sezone, očekuje se da će Kovačić imati puno veću ulogu u igri Reala u odnosu na prethodne godine. Prvenstveno se to odnosi na utakmice u kojima će Real biti izraziti favorit pa bi mogao dobiti prednost ispred defenzivnijeg Casemira...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider