Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivani obrat

Sjajne vijesti za Barcelonu, 'el clasico' i sve ljubitelje nogometa!

Iako su uoči najvećeg nogometnog derbija današnjice, španjolskog 'el clasica' između Real Madrida i Barcelone, sve oči uprte u Lionela Messija i njegov oporavak, za Katalonce je ovog vikenda isplivala još jedna dobra vijest...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Messi gotovo pa normalno trenira s ostatkom momčadi, no i dalje ostaje veliko pitanje hoće li dobiti priliku pomoći Barceloni 21. studenog kada Katalonci gostuju na Santiago Berbaneuu kod Real Madrida. Ako već Messi neće biti spreman, čini se da bi mogao biti Ivan Rakitić!

Tako prenose španjolski mediji, koji su objavili vijest da se Rakitić priključio treninzima prve momčadi i time navukao osmijeh na lice treneru Luisu Enriqueu. Podsjetimo, Rakitić je izvan pogona od 4. studenog i utakmice Lige prvaka protiv BATE Borisova kada je zaradio rupturu lista desne noge.

Barcelona već duži period vremena igra bez Messija, Javiera Mascherana i Rafinhe, a tek su joj se u posljednjih nekoliko tjedana vratila u rotaciju nekolicina 'manje bitnih' igrača.

Unatoč silnim izostancima, Barcelona je vodeći sastav španjolske Primere s tri boda više u odnosu na Real Madrid, kod kojeg gostuje za točno tjedan dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider