Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će odlučiti Simeone?

Sjajna vijest: Mandžukić spreman za okršaj s Realom!

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić u nedjelju je trenirao sa suigračima iz madridskog Atletica i bit će spreman za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv gradskog rivala Reala, objavila je španjolska Marca na svom internetskom portalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlična je to vijest za trenera madridskog Atletica Diega Simeonea uoči reprize prošlogodišnjeg finala Lige prvaka u kojem je njegova momčad tek u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice i produžetku ostala bez velike pobjede i trofeja.

Mario Mandžukić, kojeg nije bilo u sastavu na posljednje dvije utakmice španjolskog prvenstva protiv Real Sociedada i Malage, potpuno se oporavio od ozljede tetive skočnog zgloba i u utorak će konkurirati za momčad koju će Simeone na Vicente Calderonu suprotstaviti aktualnom europskom prvaku u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka.

Mandžukić je s pet pogodaka najbolji strijelac Atletica u Ligi prvaka te drugi najbolji klupski strijelac s 20 golova u svim natjecanjima. Stoga, ne bi bilo nikakvo čudo da ga Diego Simeone, unatoč jednotjednoj pauzi, uvrsti u početnu jedanaestoricu te spoji u napadačkom paru s Francuzom Antoineom Griezmannom koji je s 21 golom najbolji strijelac Atletica u ovoj sezoni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider