Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
'Spontan sam i nestrpljiv'

Simeone otvoreno rekao da nema namjeru još dugo ostati u Atleticu

Argentinski nogometni stručnjak Atletico Madrida Diego Simeone otkrio je da nema namjeru dugo sjediti na klupi madridskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Simeone je preuzeo momčad s Vicente Calderona 2011. godine, a od tada je osvojio Europa ligu, Primeru i zaigrao je u finalu Lige prvaka. Unatoč svim tim uspjesima, Simeone je već dao naslutiti da neće još dugo biti u klubu.

"Ja sam vrlo spontan, a takvi su ljudi vrlo nestrpljivi. Ne mogu 10 godina biti u istom klubu", rekao je za francusku televiziju Telefoot, koja ga je potom logično pitala što bi napravio u slučaju ponude PSG-a.

"PSG-ov projekt napreduje iz sezone u sezonu. Grade dobru momčad, ali tu treba biti vrlo pažljiv. Treba pomno odabrati igrače koji odgovaraju trenerskoj i klupskoj filozofiji", smatra Simeone, koji je veliki obožavatelj Paula Pogbe, igrača sredine terena, člana Juventusa.

"Obožavam ga. Mlad je, čvrst, visok i snažan u igri jedan na jedan. On bi mogao igrati u bilo kojoj momčadi", kaže Simeone, kojeg mnogi smatraju luđakom zbog njegovih metoda treninga, predanosti radu i 'divljanju' uz aut liniju za vrijeme utakmice.

"Kada bi bomba eksplodirala pored stadiona ja ju ne bih čuo, jer je nogomet moj život. Imam pravac rada s kojeg ne skrećem i imam jasnu viziju svog života. Kada je netko skroman, onda je skroman, no kada je netko moron, onda je moron", zaključio je Simeone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider