Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Radilo se o dobroj ponudi'

Sharbini odbio izdašnu ponudu iz inozemstva kako bi ostao u Rijeci!

Anas Sharbini odbio je ponudu iz Kine po kojoj bi zarađivao milijuna eura godišnje i odlučio ostati u Rijeci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neslužbeno, radi se o klubu Jiangsu Guoxin-Sainty koji bi za ofenzivca Rijeke platio pet milijuna eura. S Kantride su Sharbiniju dali da razmotri ponudu, a on je to odbio.

''Radilo se doista o dobroj ponudi, ali kada je riječ o Rijeci novac ima sporednu ulogu. Tu presuđuju emocije, povjerenje koje uživam od predsjednika Miškovića, trenera Keka, svih ljudi u klubu i naravno navijača... Kada sam se vraćao vodilja mi je bila činjenica da se u Rijeci sprema nešto veliko, slaže se momčad koja može napraviti puno, a ja želim biti ovdje i osvojiti naslov prvaka. Ponuda je bila takva da bih si praktički riješio egzistenciju i klub mi je dao slobodne ruke da odlučim što želim'', izjavio je dokapetan Rijeke za službenu klupsku stranicu te nadodao:

''U razgovoru s ocem odlučio sam odbiti ponudu, stekao sam dojam da klub i svi ovdje žele da ostanem pa nije bilo teško donijeti ovakvu odluku.''

Možda se i Sharbini vodio neugodnim iskustvom Leona Benka koji je prešao u Dalian Aerbin, ali mu kineski klub nije isplatio ugovorenu plaću.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider