Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
badelj tik uz vratnicu

VIDEO Fiorentina propustila pobijediti Napoli: Kalinić uzdrmao vratnicu

U posljednjoj utakmici 27. kola talijanske Serie A Fiorentina i Napoli podijelili su bodove u Firenzi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fiorentina je u posljednjoj utakmici 27. kola talijanske Serie A napravila veliku uslugu Juventusu zaustavivši njegovog prvog pratitelja Napoli. U drugom derbiju kola, nakon što je Juventus s 2:0 slavio protiv Intera, Fiorentina i Napoli podijelili su bodove odigravši 1:1.

Oba pogotka na utakmici pala su na samom početku utakmice, točnije u razmaku od svega 67 sekundi. Fiorentina je povela nakon kornera i pogotka Marca Alonsa u 6. minuti. Napoli je izjednačio nakon 67 sekundi preko Gonzala Higuaina, koji je iskoristio pogrešku / nesporazum strijelca Alonsa i vratara Cipriana Tatarusanua.

Nikola Kalinić mogao je vratiti prednost Fiorentini u prvom poluvremenu, no njegov udarac odsjeo je na vratnici. Blizu gola u samom smiraju prvog poluvremena bio je i Milan Badelj, ali je njegov udarac prohujao pored vratnice. Badelj je izašao s travnjaka u 90. minuti.

Nakon 27. kola vodeći je Juventus sa 61 bodom, tri više od Napolija. Fiorentina je ostala četvrta s istim brojem bodova kao i trećeplasirana Roma.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider