Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će ga naljutiti

Zvijezda Barce spustila Ronaldu kao rijetko tko dosad: ''Svi to znaju''

Ranije ovog mjeseca Cristiano Ronaldo osvojio je svoju četvrtu Zlatnu loptu, ali branič Barcelone Sergio Roberto nema dvojbe tko je najbolji igrač na svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naravno da će Sergio Roberto stati na stranu svog suigrača Lionela Messija, no za njega nema sumnje ni tko je najbolji u povijesti.

''Messi je najbolji igrač u povijesti. Ne može ga se uspoređivati s Cristianom Ronaldom. Na stranu Zlatna lopta, svi znaju da je Messi najbolji. On je nekoliko svjetlosnih godina ispred'', rekao je Roberto za ''RAC1''.

Unatoč pristranosti Sergija Roberta prema svom suigraču, Lionel Messi je zabio i asistirao ukupno 91 pogodak za klub i reprezentaciju u 2016. godini. S druge strane, Ronaldo je došao do brojke od 72.

Ronaldo je osvojio Ligu prvaka i Europsko prvenstvo, ali nije bio najbolji igrač svojih momčadi u završnici tih takmičenja. To ne umanjuje njegovu veličinu, ali i nakon izbora Zlatne lopte bilo je govora o tome kako je Antoine Griezmann imao bolju individualnu sezonu.

U prošlosti je bilo primjera kada je po uspjesima i Wesley Sneijder zaslužio Zlatnu loptu, ali tada nije imao šanse protiv Messija.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider