Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
duplo će slaviti

Kapetan Reala ima 'formulu' za Barcu, ali je i realan

Sergio Ramos jučer je proslavio 30. rođendan, a već u subotu je 'utakmica svih utakmica' u španjolskom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjerujemo da je Sergio Ramos 30. rođendan proslavio skromno. Nije vrijeme za neka ludovanja, jer u subotu je El Clasico u Barceloni. No, ako pred skoro 100 tisuća domaćih navijača nokautiraju Barcu, slavit će se itekako žestoko.

Real zaostaje velikih 10 bodova za najvećim rivalom i tri za još jednim s kojim se nimalo ne voli. Pobjeda u El Clasicu ugrozila bi 'sigurnu' obranu naslova, ali i dala krila gradskom rivalu da još jednom može iznenaditi svijet i uzeti krunu pored dva najveća i najbogatija kluba.

''Svi znamo što znači igrati El Clasico. Momčad je dobro i svjesni smo značenja ove utakmice, naročito zbog ovakve sezone. Fizički smo spremni za završnicu'', rekao je kapetan Real Madrida.

Na jesen je Barcelona s Leo Messijem na klupi promarširala Madridom. Argentinac je ušao tek kasnije, a na kraju je semafor pokazivao ponižavajućih 0:4. Još jedno 'šamaranje' od Barce traži osvetu.

''Nakon lošeg rezultata u prvoj utakmici nogomet vam uvijek pruža šansu za uzvrat. Moram vjerovati i biti pozitivni iako je s druge strane velika momčad.''

A koja je formula za subotnji El Clasico?

''Nogomet je kompliciran, ali ako sve odradite kako treba, uložite cijelo srce, stav i karakter, možete puno. Svašta se može dogoditi jer su na terenu još i sudac i sjajna momčad s igračima koji mogu napraviti razliku. Moramo se dobro braniti, jer sve velike utakmice odluče se malim detaljima i većinom pobijede oni koji rade manje grešaka. Nadam se da će Real odigrati veliku utakmicu i pobijediti'', poručio je Ramos.

Barcelona i Real Madrid drugi ovosezonski El Clasico igraju u subotu u 20.30. Mi ćemo ga na GOL.hr-u, kao i uvijek, detaljno pratiti.

Kako će završiti subotnji El Clasico na Camp Nou?

Ukupno glasova:


 

 

Kapetan Real Madrida je danas, 30.3. napunio 30 godina. Možda ove brojke donesu sreću u subotnjem El Clasicu što bi ujedno bila i najbolja moguća čestitka. Sretan rođendan Sergiju Ramosu!

Posted by GOL.hr on 30. ožujka 2016

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider