Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Modrića i Casemira

Veliki udarac za Real: Zidane ostao bez jednog od najboljih igrača!

Zvijezda Reala i španjolske reprezentacije, Sergio Ramos, izbivat će s terena oko mjesec dana nakon što se ozlijedio u pobjedi La Roje protiv Albanije u kvalifikacijama za SP u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sergio Ramos je zbog ozljede morao napustiti igru u 80 minuti protiv Albanije, a kasniji testovi pokazali su ozljedu ligamenta koljena, prenose španjolski mediji.

Prema prvim prognozama, španjolski kapetan trebao bi izbivati s terena oko mjesec dana. U tom periodu Ramos će propustiti čak šest utakmica za Real Madrid, uključujući i dva susreta Lige prvaka protiv Legije iz Varšave.

Ramos je nedavno doživio kritike za kvalifikacijski nastup protiv Italije, kada je skrivio četvrti jedanaesterac ove sezone i bio glavni krivac što je Španjolska odigrala 1-1. Puno bolje odigrao je protiv Albanije, ali na kraju je ova reprezentativna akcija za njega završila nesretno.

Zidaneu će sigurno zadati glavobolje. Uz ozlijeđene Modrića i Casemira, to je već treći vrlo važan igrač na kojeg u narednom periodu neće moći računati. Uostalom, Ramos je ove sezone u devet nastupa zabio već tri pogotka i jedan je od ključnih igrača Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider