Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti ga pušta

Senzacionalan transfer: Bale odlazi u Manchester za 95 milijuna eura?!

Prema pisanju engleskog tiska Manchester United ove zime želi angažirati velškog reprezentativca Garetha Balea i spreman je ponuditi Real Madridu 95 milijuna eura odštete.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukoliko Real pristane na transfer, Bale bi na Old Traffordu zarađivao čak 320.000 eura tjedno. Nagađa se kako trener Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti nema ništa protiv prodaje 25-godišnjeg Velšanina jer je nezadovoljan njegovim kretanjima i zalaganjem kada Real nema loptu.

Na njegovoj poziciji ove sezone sve češće igra Isco koji bespogovorno izvršava Ancelottijeve naredbe. Preostala mjesta u veznoj liniji su rezervirana za Tonija Kroosa, Luku Modrića, Jamesa Rodrigueza i Ronalda, pa je Bale osuđen na 'mrvice'.

Gareth Bale je stigao u Real u kolovozu 2013. iz Tottenhama za 90 milijuna eura. U 56 nastupa u dresu Los Blancosa zabio je 27 golova.

Novi menadžer Crvenih' vragova Louis van Gaal tijekom ljeta je potrošio 200 milijuna eura na transfere, a nagađa se kako bi ove zime mogao potrošiti još barem 150 milijuna eura. Osim Balea na njegovoj listi želja su veznjaci Rome Kevin Strootman i BiH reprezentativac Miralem Pjanić, Juventusov Arturo Vidal te branič Borussie Dortmund Mats Hummels.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider