Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ronaldo kraljevski

Jedinstveni Clasico: Ovo su zanimljivosti i srušeni rekordi

Ove je subote odigran još jedan fantastični 'el clasico' koji je ponudio pregršt sjajnih poteza i pobjedu Real Madrida 3-1…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Postavljeni su neki novi rekordi i zanimljivi podaci između Real Madrida i Barcelone koje donosimo u nastavku teksta.

Real Madrid je s Ikerom Casillasom kao kapetanom po prvi puta dobio dva 'el clasica' zaredom. Real Madrid je ujedno izjednačio jedan vlastiti rekord, s obzirom da je posljednja momčad koja je zabila toliko pogodaka u prvih devet kola Primere bio također 'kraljevski klub' u sezoni 1959/1960 (33)

Karim Benzema, strijelac trećeg pogotka na utakmici, je zabio četiri golau posljednje tri ligaške utakmice protiv Barcelone na Santiago Bernabeu.

Neymar je pak posljednjih osam pogodaka za Barcelonu u svim natjecanjima postigao iz svega devet udaraca prema golu

Cristiano Ronaldo je s druge strane svijet za sebe. On je postizao pogotke u posljednjih 11 utakmica, što je njegov najbolji niz otkako je u Real Madridu. Također je zabio u 16 od posljednjih 17 ligaških utakmicama (25 golova).

Real Madrid je postigao više pogodaka iz kontranapada (4) od bilo koje druge momčadi u ligi ove sezone, a posebno zanimljiv podatak je taj da je Lionel Messi dobio sedam žutih kartona u utakmicama protiv Real Madrida, tri više nego protiv bilo koje druge momčadi

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider