Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On je izjednačio

Pogledajte Santinijevu majstoriju u preokretu Anderlechta: Za pobjedu zabili u 94. minuti

Klub iz Bruxellesa ovom je pobjedom skočio na treće mjesto.

Ivan Santini (Foto: RSC Anderlecht Twitter) (Foto: RSC Anderlecht Twitter)

Idući suparnik zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi, Anderlecht, u susretu osmog kola belgijskog prvenstva pobijedio je Standard s 2:1, a prvi pogodak za pobjednički sastava zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Santini.

Standard je poveo u 45. minuti golom Mousse Djenepa, no u 72. minuti izjednačio je Santini sjajnim pogotkom iskosa sa 12-13 metara. Adrian Trebel ubacio je iz kornera, a lopta se odbila do Santinija, koji ju je primirio prsima i onda sjajno opalio u suprotni kut.

Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, domaćin je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade stigao do pobjede, i to ponovo iz kornera. Trebel je ubacio, a Bubacarr Sanneh najviše skočio zabivši glavom za pobjedu.

Santini je odigrao cijeli susret za Anderlecht, a svih 90 minuta odradio je i Antonio Milić, koji je u 41. minuti zaradio žuti karton.

U prvom od dva nedjeljna derbija osmog kola belgijskog prvenstva aktualni prvak Club Brugge, koji vodi Ivan Leko na gostovanju je pobijedio Gent s 4:0 i tako potvrdio prvu poziciju na ljestvici.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider