Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima velika očekivanja

Sampaoli o iznenađenjima protiv Dinama: Ne radim to zbog Barcelone

Trener Seville Jorge Sampaoli rekao je kako u srijedu očekuje otvoreniju utakmicu u Ligi prvaka protiv Dinama nego je bila ona u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sampaoli je najavio da će mijenjati sastav protiv Dinama zbog ozljeda, a ne zbog prvenstvene utakmice protiv Barcelone u nedjelju.

"Mijenjat ću ekipu iz potrebe, kako bih nadomjestio igrače koji neće moći nastupiti. Imamo obvezu braniti ovaj dres kao da igramo sutra u finalu protiv najboljih", izjavio je Sampaoli u utorak na konferenciji za medije u Sevilli.

"U svakoj utakmici nastojim staviti najbolje koje imam na raspolaganju. Razmišljam samo o sutrašnjoj utakmici, ne i o Barceloni koja nam stiže u nedjelju", dodao je argentinski stručnjak.

U utorak ujutro nije trenirao francuski ofenzivni vezni Samir Nasri, strijelac pobjedničkog gola u Maksimiru. On će propustiti utakmicu protiv Dinama.

"To komplicira situaciju, jer odlično igra u zadnje vrijeme. No, drugo poluvrijeme u Gijonu, kada je izašao zbog ozljede, ponudilo je zanimljivu igru što nas čini optimističnima", rekao je argentinski trener.

Na teren se vratio napadač Ben Yedder, strijelac u pobjedi od 1-0 nad Lyonom. U subotu je protiv Sportinga ozlijedio gležanj. Ozlijeđen je, pak, branič Nicolas Pareja.

"Od utakmice protiv Dinama imam velika očekivanja, jer nas pobjeda vodi u osminu finala. Imamo veliku odgovornost te se nadam da ćemo razveseliti naše navijače", rekao je Sampaoli.

"Ovo će biti drugačija utakmica, puno otvorenija, jer je njihov trener bio napravio velike promjene a sada će igrati kako inače igraju", napomenuo je.

"Dinamu je ovdje ulog nastavak igranja u Europskoj ligi. Očekujem sudar dviju ambicija, njihove i naše, što će dovesti do utakmice visokog intenziteta. Za nas je bitno da budemo precizni", zaključio je Sampaoli.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider