Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojačanje ili?

Sammir se vratio u Dinamo: "To je veliki rizik. Tko zna je li se promijenio"

Dinamo je vratio Sammira na Maksimir s kojeg je otišao na zimu 2013. godine čime je poslao jasnu poruku Rijeci da s pojačanjima kreće u utrku za naslov prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najtrofejniji nogometaš u povijesti Dinama Sammir postaje prvo veliko pojačanje u proljetnoj utrci s Rijekom za naslov prvaka Hrvatske. Odmah po dolasku u Zagreb, Sammir je u VIP salonu Zračne luke Zagreb potpisao ugovor s Dinamom. Nakon Dinama igrao je u Španjolskoj i dalekoj Kini, no ipak ostaje pitanje što njegov povratak može donijeti Modrima.

"Ulaze u veliki rizik. Ne znaju u kakvoj je formi. Zadnju utakmicu je odigrao u listopadu. Ne znaju u kakvom je fizičkom stanju i ne znaju je li promijenio životne navike, odnosno je li se smirio ili je još uvijek sklon nesportskom životu", rekao je za kamere Nove TV novinar portala GOL.hr Ivica Medo.

Sammirova prošlost u Maksimiru imala je lijepih, ali i manje lijepih trenutaka. Zdravko Mamić svoju ljubav prema njemu nije skrivao, ali ta ljubav nije mogla pobijediti višegodišnje brazilčevo tulumarenje i nedisciplinu. Uoči utakmica viđen je u noćnim klubovima, na treninge je dolazio mamuran, a prenoćio je i na policiji jer je napuhao više od dva promila dok je vozio automobil.

U studenom 2013. godine pukla je ljubav Sammira i Dinama, a razlog navodno nije bilo odbijanje produljenja ugovora s momčadi koji mu je isticao u ljeto iste godine.

Ipak nakon tri godine vrata svlačionice ponovno su širom otvorena za Sammira koji na njih ulazi na glavni ulaz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider