Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li pojačanje?

Senzacija na Maksimiru: Vraća se razmetni sin, bit će polemika!

Dinamo je doveo prvo pojačanje za lov na Rijeku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jorge Sammir Cruz Campos ponovno će zaigrati u dresu Dinama, objavio je klub na svojoj internetskoj stranici. Nakon tri godine Sammir se vraća u Maksimir kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunning FC.

„Osjećam veliko veselje i ponos što ću ponovno nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najljepše dane karijere. Veselim se povratku u Maksimir i novim izazovima koji me čekaju“, rekao je Sammir.

Sammir je u Dinamu proveo sedam godina (od 2007. do 2014.) nakon čega je prešao u španjolskog prvoligaša Getafe. Iz Španjolske je preselio u Kinu gdje je igrao za Jiangsu Sunning FC i na posudbi u Hangzhou Greentownu.

„Sretan sam što je klub doveo Sammira koji će svojom kvalitetom biti dimenzija više za Dinamo. Ima iskustvo više u odnosu na ono prije tri godine i veselim se njegovu dolasku“, rekao je trener Dinama Ivajo Petev.

„Uložili smo veliki napor kako bi vratili Sammira u Dinamo i ponosni smo na ovaj posao. Ipak je riječ o najtrofejnijem igraču kluba kojem želimo dobrodošlicu u Maksimir“, dodao je glavni direktor Tomislav Svetina.

Svečano potpisivanje ugovora biti će u petak, 20. siječnja u 22.30 sati u Zračnoj luci Franje Tuđmana.

Upitno je u kakvoj je Sammir formi budući da je kineska liga završila još krajem listopada. Dinamu je potreban igrač koji će mu odmah pomoći, a pitanje je može li hrvatski Brazilac biti taj. Zbog tih razloga saznajemo da nisu svi u klubu bili suglasni oko povratka bivšeg igrača.

Odgovore na ta pitanja dat će drugi dio priprema u Turskoj na koje će Sammir otputovati s ostatkom momčadi u subotu ujutro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider