Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kapetan najrealniji

Tragičar Müller ne može vjerovati, Rummenigge napao suca: 'Bio je sramotan'

Bayern ni treću sezonu zaredom nije uspio proći u finale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dramatičnoj minhenskoj večeri Bayern nije uspio nadoknaditi ono što se događalo u prvoj utakmici u Madridu. Taj pogodak Saula bio je, pokazalo se, odlučujući iako je na Allianz Areni sve moglo biti drukčije. Bayern je za razliku od prve utakmice igrao sjajno, ali to nije bilo dovoljno za čudesnu družinu Chola Simeonea.

Ipak, bilo je i onih koji su se dotaknuli suđenja. U posljednja tri susreta Lige prvaka Atletico je definitivno imao jako dobro suđenje. Nedosuđeni penal iz prve utakmice, pa sad nepostojeći u Münchenu, zamislite da su te dvije odluke bile kontra Madriđana a ne Bayerna. Vjerojatno bi danas pričali o nekakvoj uroti UEFA-e.

''Igrali smo sjajno i zaslužili smo pobjedu te odlazak u Milano. Bilo je bolno, ali nemamo se čega sramiti'', rekao je nakon susreta čelnik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge koji je bio jedan od onih koji su uperili prstom u turskog suca Cüneyta Cakira.

''Osjećamo se malo prevareno'', rekla je legenda njemačkog nogometa. Otkrio je kako mu je delegat UEFA-e nakon utakmice rekao kako je sudac bio sramotan.

Ali čini se kako je Bayern sam kriv za sve. Paradoksalno je što su se njemački mediji, s pravom, obrušili na Guardiolu nakon prve utakmice jer u prvih 11 nije bio Thomasa Müllera. Trebao je biti u Madridu u momčadi od početka. No, isto tako upravo je miljenik navijača Bayerna tragičar ovog polufinala.

Promašio je penal koji bi vrlo vjerojatno Bayern odveo u veliko finale u Milanu.

''Nogomet je nekad nemilosrdan. Naravno da sam razočaran što nisam zabio taj penal. Toliko smo toga dobrog napravili i toliko malo lošeg. Ne znam kad sam iskusio ovakvu večer posljednji puta.''

''Ne možete nam se ništa predbaciti. Igrali smo odlično, ali nije bilo dovoljno. Nismo zabili kada smo trebali i šteta što nismo nagradili naš stručni stožer za posljednje tri godine'', poručio je kapetan Bayerna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider