Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na izlaznim vratima

'Hazarda treba dobro odalamit. On je razmaženo derište'

Eden Hazard dobio je brojne kritike zbog svojih izjava...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni veznjak irske reprezentacije i Manchester Uniteda Roy Keane (44) oštro je kritizirao zvijezdu Chelsea Edena Hazarda proglasivši ga 'razmaženim derištom'.

'Ludi Irac', kako je glasio njegov nadimak za vrijeme igračkih dana, 'poludio' je na mladog Belgijanca koji je dan uoči ogleda osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Chelsea poručio kako bi "teško odbio poziv Parižana jer želi osvojiti europski naslov".

"Da sam mu ja suigrač, dobro bih ga odalamio na treningu. Netko od starijih u klubu mora mu održati predavanje. Hazard je talentiran igrač, ali priča gluposti. Ponaša se kako razmaženo derište," kazao je Keane.

Hazard je prošle godine produžio ugovor s londonskim 'Bluesima' na još pet godina uz tjednu plaću od 250.000 eura.

"Ne razumijem takve igrače. Prošle godine je produljio je ugovor na još pet godina, a sada pred tako veliku utakmicu priča gluposti," dodao je Keane gostujući na ITV-u.

Belgijskog reprezentativca je kritizirao i bivši engleski izbornik Glenn Hoddle.

"Nogometašima nedostaje profesionalnosti. Chelsea je prije u svlačionici imao Drogbu, Terryja i Lamparda, iskusne igrače koji su držali red. Hazard očito želi karijeru nastaviti u redovima PSG-a kako bi osvajao naslove sa 30 bodova prednosti. Moram priznati da me razočarao svojim istupom," kazao je Hoddle dodavši: "Hazard je vrhunski nogometaš, a tako se mora i ponašati."

PSG je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka pobijedio Chelsea 2-1, a Hazard je u većini engleskih listova za svoju igru dobio najlošiju ocjenu od svih igrača 'Bluesa'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider