Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet uzdrmao Chelsea

Hazard izabrao užasan trenutak da prizna čiju ponudu bi teško odbio

Nakon sezone u kojoj je osvojio naslov i bio izabran za najboljeg igrača Premierlige, Eden Hazard trenutno je potpuno nestao sa scene i proživljava najgoru sezonu u životu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako je Eden Hazard platio najveću cijenu loše sezone Chelseaja. Iako je on sam ponajveći krivac za to. Belgijac se našao i među igračima koji bi prvi mogli napustiti Stamford Bridge, a nagađanja o njegovoj budućnosti sve su veća.

Već dulje vrijeme kao Hazardova iduća destinacija spominje se Real Madrid, ali još uvijek je visoko i na PSG-ovoj listi želja. I nekako smo mišljenja da su ta dva kluba najozbiljniji kandidati za dovođenje krilnog igrača Chelseaja.

Unatoč lošoj formi i očajnoj sezoni, Hazard je još uvijek jedan od najtraženijih igrača na svijetu. Razlog tome je što je tek napunio 25 godina i ima potencijal koji ne može nestati preko noći. Upravo zato realno je da završi u jednom od klubova koji napadaju naslov u Ligi prvaka.

Razgovarajući za francuski 'La Parisien', Hazard je rekao da će biti teško odbiti ponudu francuskog prvaka ako stigne ovo ljeto.

''Teško je reći ne PSG-u, ili bilo kojoj drugoj momčadi koja je spremna za osvajanje Lige prvaka. PSG je sada u toj kategoriji, a osvojiti Ligu prvaka je moj glavni cilj'', objasnio je Hazard te nastavio:

''Ne znam, u nogometu uvijek postoji nesigurnost. Ako ću se držati ugovora, onda ću sljedeće sezone i dalje biti igrač Chelseaja. Čak i ako se stvari zakompliciraju. U dobroj sam grupi koja može osvajati trofeje svake sezone.''

Sve ovo dolazi u vrlo nezgodno vrijeme, u trenutku dok PSG i Chelsea očekuje prva utakmica osmine finala Lige prvaka na Parku prinčeva. Hazardovi komentari sigurno ne idu tome u prilog, a s obzirom da je on jedan od glavnih krivaca za Chelseajevo posrnuće ove sezone, ne bi mu škodilo da manje priča o takvim stvarima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider