Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad su četvrti

Rosenborg pobijedio u svom prvenstvu uoči velikog revanša s Dinamom

Četvrti Rosenborg sada ima 32 boda, sedam manje uz utakmicu više od Moldea i Bodo/Glimta, a tri manje od trećeg Odda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Suparnik zagrebačkog Dinama u play-offu Lige prvaka, Rosenborg, susretu je 19. kola norveškog prvenstva na svom stadionu u subotu svladao Stabaek sa 3:2 (1:1).

Gosti su poveli autogolom Melinga (8-ag) koji ustvari nije mogao spriječiti pogodak jer je nakon odlično izvedenog protunapada iza njegovih leđa spreman za postizanje pogotka bio napadač Stabaeka. Na 1:1 poravnao Soderlund (28) preciznim udarcem sa 10-ak metara nakon udarca iz kuta, a vodstvo Rosenborgu od 2:1 osigurao je Adegbenro (63) lijepim pogotkom sa 20-ak metara. Pobjedu domaćih osigurao je Helland (75-11m) s bijele točke da bi do kraja susreta Junker (82) samo smanjio na konačnih 3:2.

Četvrti Rosenborg sada ima 32 boda, sedam manje uz utakmicu više od Moldea i Bodo/Glimta, a tri manje od trećeg Odda. Stabaek je 12. sa 20 bodova.

Rosenorg i Dinamo u utorak će od 21:00 igrati uzvratni susret play-offa Lige prvaka, a hrvatski prvak ima prednost od 2:0 iz prve utakmice igrane prije tri dana u Zagrebu. Ukupni pobjednik igrat će u skupini Lige prvaka, a poraženi u skupini Europske lige.

Juventus pobjedom krenuo u obranu Scudetta, Ronaldu VAR poništio pogodak Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Juventus (Foto: AFP) +1 Alex Sandro i Roberto Inglese (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider