Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Ludilo od utakmice

Ronaldo razočarao u debiju, Juve slavio nevjerojatnim preokretom: Do pobjede u 93. minuti!

Počela je era Cristiana Ronalda u Italiji, za njega osobno bez nekog velikog traga, ali za Juve odlično - uzeli su sva tri boda nakon što su 15 minuta prije kraja bili u rezultatskom zaostatku.

Ronaldo na gostovanju kod Chieva debitirao za Juventus (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo je debitirao za Juventus koji je kao gost s 3:2 svladao Chievo u prvom kolu nove sezone Serie A.

Nova sezone Serie A započela je susretom punim preokreta na kraju kojega je favorizirani Juventus ipak stigao do tri boda golom u sudačkoj nadoknadi.

Dvoboj je počeo očekivano i Juventus je poveo već u 3. minuti preko Samija Khedire.

No, domaći su do poluvremena uspjeli poravnati golom Mariusza Stepinskog u 38. minuti, a početkom nastavka i povesti kada je Emanuele Giaccherini u 56. minuti iskoristio kazneni udarac.

Ipak, prvak se spasio poraza zahvaljujući autogolu Mattije Banija u 75. minuti i golu Bernardeschija u drugoj minuti nadoknade.

Donedavni hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je za Juventus od 64. minute te je u 86. postigao pogodak koji je nakon pregleda snimke sudac Pasqua poništio jer je prethodno Cristiano Ronaldo napravio prekršaj na vrataru Chieva Stefanu Sorrentinu. Sorrentino je zbog vjerojatnog potresa mozga kojega je zadobio u toj situaciji morao biti zamijenjen, ali je mladi hrvatski vratar Adrian Šemper ipak ostao na klupi.

Derbi prvog kola igrali su Lazio i Napoli, a gosti su slavili, bilo je 1:2. Domaći su poveli golom Immobilea (25), malo prije odlaska na odmor poravnao je Milik (45+2) da bi tri boda Napoliju osigurao Insigne (59).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider