Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
raul poslao poruku

Ronaldo nakon rušenja rekorda otkrio: 'Sretan sam u Realu, ali...'

Cristiano Ronaldo dvama je pogocima odveo Real Madrid do druge pobjede u skupini Lige prvaka, te pritom prestigao klupsku legendu Raula po broju pogodaka u najelitnijem klupskom natjecanju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je slavio s 2:0 protiv Malmöa, a Ronaldo je izjednačio Raula kao najbolji klupski strijelac svih vremena s 323 pogotka, te ga pretekao kao najbolji strijelac Reala u povijesti Lige prvaka (67). Ronaldo je bio vrlo zadovoljan svojim nastupom u utakmici, pa mu nije bio problem dati i pokoju izjavu znatiželjnim novinarima, nakon što je više mjeseci samo prolazio pored njih kao pored turskog groblja.

"Jako sam sretan i zadovoljan. Nisam o tome ni razmišljao kad sam došao u Real Madrid, ali lagao bih kada bih rekao da nisam o tome razmišljao posljednjih nekoliko godina. Raul mi je poslao poruku i poručio da mi želi da postignem još mnogo pogodaka u dresu Reala. Znam da je to zaista i mislio", rekao je dvostruki strijelac, a potom objasnio svoju višemjesečnu šutnju.

"Bila je to moja odluka, jer mnoga vaša pitanja nisu bila poštena. Govorio sam samo kada sam morao. Bila je to dobra odluka za Real i za mene", tvrdi Portugalac, koji je još jednom negirao napise da nije zadovoljan statusom u Realu i radom s trenerom Rafom Benitezom.

"Sretan sam u Realu i želim osvojiti još puno trofeja ovdje. No uvijek sam govorio da se nikad ne zna što budućnost nosi. Trenutno sam ovdje presretan i dajem sve od sebe za klub u kojem se osjećam odlično", zaključio je najbolji strijelac Lige prvaka u njenoj povijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider