Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Suparnici, pazite se

VIDEO Ronaldo se priprema za 'gaženje': Mogli bi zabiti 10 komada

Najbolji europski nogometaš u iduće dvije utakmice ima lijepu priliku poboljšati svoj golgeterski učinak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred reprezentacijom Portugala dvije su utakmice u kojima bi trebali imati lagan zadatak.

U sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u drugom kolu skupine B ugostit će ovog petka Andoru u Aveiru, a u trećem gostovati u ponedjeljak na Farskim Otocima.

Portugalci pravo na pogrešku više nemaju nakon poraza u Švicarskoj na startu kvalifikacija. Šest bodova iz ova dva susreta se podrazumijevaju, a za očekivati je i veliki broj golova jer su im oba protivnika iz najnižeg europskog ranga (naročito Andora).

Spreman je i Cristiano Ronaldo, koji na treninzima zabija kako se sjeti - iz voleja, glavom, rabonom - i kao kapetan će predvoditi europske prvake.

Ozljeda stvar prošlosti

Ronaldo je za reprezentaciju dosad nastupio 133 puta i pritom zabio 61 gol. U obje te kategorije je portugalski rekorder, a bilancu će gotovo sigurno poboljšati u dva nadolazeća susreta.

Kako onu u reprezentaciji, tako i u klubu jer je za Real Madrid odigrao tek šest utakmica ove sezone postigavši pritom tri gola. Naravno, razlog je ozljeda koju je zadobio u finalnoj utakmici Europskog prvenstva kada je Dimitri Payet žestoko i neoprezno startao na Ronalda koji je nakon toga morao propustiti kompletne pripreme i uvodne utakmice sezone Kraljevskog kluba

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider