Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukob na vidiku

Real traži pojačanja: Evo koga želi Ronaldo, a koga Zidane

Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane ne slažu su oko pojačanja koja trebaju Realu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo pritišće Florentina Pereza da ponovno pokuša dovesti Davida de Geu, piše španjolski Don Balon.

Vratar Manchester Uniteda i španjolske reprezentacije bio je na korak od Real Madrida prije dvije godine, no transfer je propao doslovce u posljednjim minutama prijelaznog roka zbog bizarnog razloga - faks nije stigao na vrijeme.

Kasnije je Manchester United odbijao prodati De Geu, a Perez se u međuvremenu ohladio i privremeno odustao od španjolskog vratara.
Keylor Navas branio je sjajno u prvoj sezoni na klupi Reala, postao je ljubimac navijača, no nikada nije legao Perezu.

Ronaldo želi De Geu

Predsjednik Reala ponovno traži nasljednika Navasu, a Ronaldo mu navodno sugerira da se vrati De Gei. Portugalac je mišljenja da bi De Gea bio veliko pojačanje za Real te da bi podigao igru cijele obrane.

Nije zanemariva činjenica ni to da Ronaldo i De Gea imaju istog menadžera, radi se o moćnom Portugalcu Jorgeu Mendesu. Zinedine Zidane ima dobro mišljenje o De Gei, no navodno smatra kako u ovom trenutku nije potrebno mijenjati Navasa. Zidane je zadovoljan s Kostarikancem i nije mu prioritet novi vratar. Zidane i Ronaldo očito se ne slažu oko potencijalnih pojačanja, tu se nazire problem i mogući sukob.

Zidane je, naime, trenutačno preokupiran potragom za zamjenskim napadačem i potencijalno desnim bekom. Situacija s Danijem Carvajalom još nije sasvim razriješena, iako su stigle pozitivne vijesti što se tiče njegovih problema sa srcem, no još uvijek ostaje pitanje kada će se vratiti na travnjak.

Zidane traži napadača

Stoga za svaki slučaj na meti Reala ostaje Alvaro Odriozola, desni branič Real Sociedada i novopečeni reprezentativac Španjolske. Međutim, on nije apsolutni Zidaneov prioritet, jer na toj poziciji ima Achrafa Hakimija i Nacha Fernandeza. Međutim, ostaje pitanje jesu li dovoljno kvalitetni da zamjene Carvajala?

Zidane je navodno mišljenja da više treba napadača, ali za sada nema konkretnih imena. Robert Lewandowski i mladi Timo Werner, koji također ima zdravstvenih problema, ostaju u domeni Perezovih želja, ali ti se transferi teško mogu ostvariti u zimskom prijelaznom roku.  
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider