Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovori oko odštete i plaće

Pregovori traju: Lovren blizu odlaska iz Liverpoola, ide u Italiju

Hrvatski nogometni reprezentativac trenutno je tek četvrti izbor Jürgena Kloppa za središnjicu obrane Redsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim neprikosnovenog Virgila van Dijka, prednost pred Dejanom Lovrenom u srcu obrane Liverpoola trenutno imaju i Joe Gomez i Joel Matip.

Hrvatski reprezentativac nije se našao ni na klupi u prvoj utakmici nove sezone Premierlige protiv Norwicha (stoperski par sačinjavali su Van Dijk i Gomez, pričuva je bio Matip) i sve je bliže izlaznim vratima Anfielda.

Početkom ljeta Lovren se spominjao u kontekstu prelaska u Milan, dok se sada čini da bi mogao u Romu.

Talijanski mediji, prvenstveno Gazzetta dello Sport, već danima pišu kako Roma želi Lovrena, a Englezi pišu kako su pregovori već u tijeku.

Roma nije uspjela dovesti Tobyja Alderweirelda iz Tottenhama pa se okrenula Lovrenu s kojim ima sljedeći plan: doveli bi na posudbu i za to bi odmah Liverpoolu platili dva milijuna eura, a ta bi posudba bila s obvezom kupnje na kraju sezone.

Liverpoolu se to ne sviđa već žele prodaju odmah i traže odštetu od 20 milijuna eura.

Zasad zapinje i po pitanju plaće: Lovren traži godišnju plaću od četiri milijuna eura i ugovor na četiri godine dok Roma nudi tri milijuna eura plus bonuse.

PSG u osvetničkoj misiji: Tjeraju Neymara, a žele hrpu novca i - Modrića! Neymar i Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP) Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider