Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Win-win situacija

Roma ohladila PSG i Engleze: "Šanse da on ode od nas su 0 posto"

Bravuroznim izdanjima skrenuo je na sebe pozornost onih koji ga mogu platiti puno više nego Roma. Ali...

Alisson Becker sa suigračima iz Rome (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Roma je u modi ovih dana, pa tako i njeni najzaslužniji igrači za nevjerojatni skalp Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Jedan od njih svakako je i Alisson Becker, fantastični brazilski vratar koji je zaključao svoja vrata u revanšu protiv Messija i društva.

Alisson je ove sezone bravurozan, brani sjajno i ne čudi što je privukao interes mnogih klubova koji su financijski moćniji od Rome.

Želi ga dovesti PSG, navodno je i velika želja Liverpoola, ali iz Rima opovrgavaju napise kako će na ljeto prodati Brazilca.

Jedno je sigurno - Alisson je pravi Romin posao

"Nije mi jasno zašto me ljudi stalno pitaju hoće li Alisson Becker ostati u Romi. Siguran sam da će biti ponuda, ali nemamo ga namjeru prodati, nema šanse, nula", izjavio je predsjednik Rome James Pallotta.

Kako god se ova priča rasplela, potpuno je jasno da je Roma napravila pravi posao. Alissona je prije dvije godine dovela iz Internacionala za samo osam milijuna eura, a on je u međuvremenu izrastao u jednog od najboljih svjetskih vratara.

Obrani Rome Alisson daje veliku sigurnost i s njim na golu klub može pucati visoko, a ako i dođe do prodaje, cijena će biti višestruko veća nego odšteta koju su za njega izdvojili. Transfermarkt ga trenutno procjenjuje na 45 milijuna eura, a engleski mediji nedavno su pisali kako je Jurgen Klopp spreman ponuditi Romi 70 milijuna eura...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider