Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatan podatak

Rijeka u čudesnom nizu čeka Dinamo: Znate li kad su zadnji put izgubili?

Nogometaši Rijeke još su neporaženi u ovoj sezoni u svim natjecanjima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote (19:00) u sklopu 27. kola HNL-a na Rujevici će Rijeka dočekati Dinamo kao posve neporažena u svim natjecanjima u kojima se okušala ove sezone, a računamo li i finiš protekle, njihova brojka nepobjedivosti trenutno stoji na 40.

Momčad koji vodi Matjaž Kek u HNL-u je upisala 21 pobjedu i pet remija, u Kupu su stigli do finala s Dinamom u Varaždinu s pet pobjeda u pet utakmica, a iako su se na prvoj prepreci oprostili od Europe, niti tu nisu poraženi.

Naime, Rijeka je u trećem pretkolu Europa lige za protivnika dobila Istanbul Basaksehir i ispala zbog golova u gostima (u Turskoj je bilo 0:0, u uzvratu na Rujevici 2:2).

Ukupan skor Rijeke u ovoj sezoni (HNL, Kup i Europa liga) iznosi: 26 pobjeda, 7 remija, 0 poraza.

Više od godinu dana bez poraza

Zadnji put su Riječani poraženi prije više od godinu dana, 5. travnja u Koprivnici, kada ih je Slaven Belupo pregazio u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa i izborio samu završnicu.

Nakon tog susreta, Rijeka je u prošloj sezoni odigrala još sedam prvenstvenih utakmica u kojima je četiri puta slavila i triput remizirala što u konačnici daje skor od 30 pobjeda, 10 remija i 0 poraza u zadnjih godinu. Definitnivno podatak za veliki optimizam uoči jedne od najvažnijih utakmica u povijesti kluba s Kvarnera.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider