Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzbudljiva utakmica

Rijeka opet 'kiksala': 'Golijada' u Kranjčevićevoj

U utakmici 3. kola Prve HNL Zagreb i Rijeka su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrali 3-3 (2-2).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelci: 0-1 Balaj (23), 1-1 G. Boban (25), 1-2 Balaj (32), 2-2 G. Boban (34), 3-2 Krovinović (73), 3-3 Bezjak (77). Pred 500 gledatelja sudio je Batinić iz Osijeka.

U trećem kolu HNL-a Zagreb i Rijeka u Kranjčevićevoj su odigrali neodlučeno, odigrali su 3:3. Bila je to utakmica za gledatelje; puno prilika, golova i preokreta.

A do vodstva su prvi došli gosti, Balaj je u 23. zabio za vodstvo, ali samo dvije minute kasnije Boban je izjednačio. Balaj je zabio i u 32. minuti, ali ponovno se dogodio isti scenarij, nakon samo dvije minute Boban je zabio svoj drugi gol i poravnao rezultat.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a Rijeka je dominirala početkom nastavka, ali je Zagreb bio tak koji je poveo. u 73. minuti Krovinović je doveo 'pjesnike' u vodstvo, ali se ovoga puta rijeka brzo vratila jer je u 77. Bezjak izjednačio.

I činilo se tada da bi Rijeka mogla krenuti u završni pritisak, ali je 11 minuta prije kraja Radošević dobio drugi žuti karton i vratari su do kraja uspjeli sačuvati netaknute mreže.

Rijeka nakon tri utakmice ima tri remija i tri boda, a Zagreb dva remija i poraz te dva boda na kontu.

Na vrhu je Split sa sedam bodova ispred Dinama koji ima pet. Posljednji je Slaven Belupo s jednim bodom i utakmicom manje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider