Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
maksimirske 'žrtve'

Bayern pobjedu u Zagrebu platio novim ozljedama: Nova stanka Riberyja

Bayern muku muči s ozljedama, a nakon utakmice s Dinamom ostao je bez još dva igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola na Maksimiru je protiv Dinama izveo kombinirani sastav s tek trojicom prvotimaca. Manuel Neuer je dobio poštedu i nije ni putovao, a Müller, Boateng i Vidal su krenuli na klupi. No, Bavarcima je nedostajalo nekoliko igrača koji su lakše ili teže ozlijeđeni.

Thiago Alcantara, Arjen Robben, Douglas Costa, David Alaba, Mario Götze i Juan Bernat nisu bili na raspolaganju Pepu, a nakon prvih 45 maksimirskih minuta nova dva lica pojavila su se u ovoj skupini ozlijeđenih igrača. Tek što se vratio na teren, nakon devetomjesečnog izbivanja zbog ozljede gležnja, ponovno se ozlijedio Franck Ribery.

Pregled koji je Ribery obavio po povratku momčadi iz Zagreba, gdje je Bayern s 2-0 nadigrao Dinamo u posljednjoj utakmici razigravanja po skupinama Lige prvaka, otkrio je istegnuće mišića, a ista je dijagnoza postavljena i za Mehdija Benatiju.

"Mehdi Benatia i Franck Ribery će ostati izvan momčadi te propustiti preostale tri utakmice do zimske stanke", stoji u Bayernovu priopćenju.

Do kraja 2015. Bayern očekuju domaći dvoboj protiv Ingolstadta i gostovanje kod Hannovera u Bundesligi te domaći dvoboj protiv Darmstadta u njemačkom kupu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider