Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovdje će graditi igru

Zavirite u vrhunski kamp u kojem će Modrić i društvo boraviti za vrijeme Eura

Hrvatska nogometna reprezentacija boravit će na farmi Sielanka pokraj Warke za vrijeme europskog prvenstva. Kamera Nove TV zavirila je u kamp u kojem će Modrić i društvo graditi igru za pravi domet na EURU.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrhunski kamp udaljen je sat vremena vožnje od varšavskog aerodroma, s kojeg će naši reprezentativci letjeti na utakmice u Poznanj i Gdanjsk.

Warka, gradić od 11 tisuća stanovnika, poznat po slavnoj pivovari, u nestrpljivom je iščekivanju hrvatske reprezentacije. Dolazak Bilićeve vrste prvorazredan je događaj za mirno mjesto, 50-ak kilometara južno od Varšave.

"Ovo je velika čast za nas. Warka je mali poljski grad i stoga je za nas još važnije imati priliku ugostiti hrvatsku reprezentaciju. Doista smo počašćeni", rekao je gradonačelnik Warke Dariusz Gizka.

Za samo nekoliko minuta lagane vožnje od Warke se dolazi do idile.

"Ime farme Sielanka, baze hrvatske reprezentacije na EURU, u prijevodu znači idila. Još samo da se igra Bilićeve vrste uklopi u tu sliku i ovo bi nam mjesto doista moglo prirasti srcu."

Zelena oaza na rijeci Pilici Bilićevoj vrsti ponudit će savršeni mir, te nogometni teren u sklopu kampa.

"Na 100 hektara privatnog posjeda hrvatski reprezentativci moći će raditi što god žele. Moći će trenirati, odmarati se, imati svoju privatnost ovdje, a to je najvažnija stvar", izjavio je Dorota Warga.

Hotel s četiri zvjezdice pruža vrhunski komfor i ugodan ambijent. Sobe spremno čekaju naše reprezentativce, a izbornika Bilića glavni apartman. Tu će se spremati završna taktika za Irce, Talijane i Španjolce. Domaćini za dolazak Srne i prijatelja proširuju i SPA centar i žele im dugi život na EURU.

Iz idile Sielanke na put uspjeha prema Poznanju i Gdanjsku. Savršeni scenarij.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider