Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo je urnebesno

VIDEO: Jedan od najsmiješnijih trenutaka u nogometu posljednjih godina

Armenski reprezentativac Aras Özbiliz toliko je šeprtljavo izveo korner u kvalifikacijskoj utakmici za SP protiv Danske da to nije moglo proći nezapaženo i nezabilježeno kod skupljača komičnih sportskih scena…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danska je slavila u gostima kod Armenije 1-0 u ogledu kvalifikacijske C skupine za Svjetsko prvenstvo. Uzvratila joj time barem donekle za ponižavajući domaći poraz 4-0 u lipnju i ostala u utrci za osvajanje drugog mjesta u skupini i dodatne kvalifikacije. Daniel Agger zabio je gol u 73. minuti iz slobodnog udarca.

S ove utakmice možda će se ipak najviše pamtiti korner koji je izveo 23-godišnji armenski reprezentativac Araz Özbiliz s desne strane. Očito je želio kratko dodati loptu suigraču, ali je lijevom nogom zapeo za korner-zastavicu prije kontakta s loptom. Potom je kratko zahvatio i loptu, pa pao preko nje i dotaknuo je prvo s jednom, pa i drugom rukom.

Sucu nije preostalo ništa drugo nego da dosudi igranje rukom, iako je jedan cinik zaključio kako je mogao dosuditi i slobodni udarac Armeniju ''jer je zastavica napravila prekršaj i oborila armenskog reprezentativca''… (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider