Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Soudani srušio Slovence

VIDEO Brazilci djeluju impresivno: Utrpali pet komada, hat trick Neymara!

Brazilska nogometna reprezentacija demonstrirala je svoju moć i snagu u prijateljskoj utakmici protiv Južnoafričke Republike. Na gostovanju u Johannesburgu "seleçao" je slavio s 5-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Apsolutni junak momčadi Luiza Felipea Scolarija bio je Barcelonin napadač Neymar koji je postigao hat-trick, dok su po jedan gol zabili Oscar i Fernandinho.

Posebno je impresivan bio Fernandinhov gol za 4-0 vodstvo Brazila kojeg je postigao topovskim udarcem s nekih 30-ak metara. Bio je to veznjaku Manchester Cityja prvijenac u dresu prvog suparnika Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Neymaru je pak ovo bio drugi hat-trick u dresu brazilske reprezentacije, te je u dobi od 22 godine došao do ukupno 30 postignutih golova za "seleçao".

U ostalim dosad završenim utakmicama Južna Koreja je iznenadila Grčku u Pireju i slavila 2-0 pobjedu golovima Park Chu-Younga i Heung-Min Sona, dok je Alžir na domaćem travnjaku u Blidi s istovjetnih 2-0 savladao Sloveniju. Strijelci za reprezentaciju koju s izborničke klupe vodi bivši trener zagrebačkog Dinama Vahid Halilhodžić bili su Hilal El Arbi Soudani i Saphir Taider.

Minimalnu 1-0 pobjedu upisala je i Crna Gora koja je u Podgorici savladala Ganu. Strijelac jedinog pogotka na susretu bio je Dejan Damjanović. (TS)
South Africa 0-5 Brazil ourmatch.net by ourmatch

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider